Sådan ændres en startside, hvis den er låst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Klik på 'Alle programmer.'

3.

Åbn værktøjet på din computer, der har 'Home Page Protection' aktiveret. Eksempler omfatter (men er bestemt ikke begrænset til) AVG Antivirus, Norton Antivirus, Norton System Works og McAfee Antivirus.

4.

Indtast 'Indstillinger' -delen af ​​dit computerprogram. Ofte kan dette opnås ved at klikke på en 'Indstillinger' -knap, men andre programmer kan mærke denne knap 'Valg'.

5.

Rul ned til 'Hjemmesidebeskyttelse' af vinduerne 'Indstillinger' eller 'Option'. Skift webadressen i afsnittet 'Hjemmesidebeskyttelse' til webadressen på den nye side, du vil bruge som din startside. Klik på 'Gem' for at ændre din startside i din webbrowser.

Hvis du opdager, at du ikke kan ændre din weblesers udpegede 'Hjemmeside', skyldes det, at et program, du har installeret på din computer, har 'Home Page Protection' aktiveret. Denne funktion findes på mange forskellige typer antivirusprogrammer som Norton Antivirus eller McAfee Antivirus, og er designet til at beskytte mod en virus, der ændrer din hjemmeside uden din godkendelse. Hvis du vil ændre din hjemmeside i denne situation, skal du gennemgå den software, der har 'Home Page Protection 'aktiveret.