Sådan blokerer du websteder på min Netgear Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv adressen '192.168.0.1' i din browsers adresselinje og tryk på 'Enter.' Indlogeringsvinduet til Netgear-routeren skal vises. Hvis det ikke er tilfældet, skal du bruge adressen '192.168.1.1.'

2.

Indtast det brugernavn og adgangskode, du valgte, når du konfigurerede din router. Hvis du aldrig har ændret loginoplysningerne, skal du bruge brugernavnet ' admin 'og adgangskoden' password '. Når loginoplysningerne er vist, bliver du taget til hovedkonfigurationssiden for routeren.

3.

Klik på' Bloker websteder 'på venstre side af vinduet under kategorien 'Content Filtering'.

4.

Skriv webstedets domænenavn (f.eks. 'example.com'), som du vil forhindrer adgang til i boksen øverst på skærmen. Alternativt kan du skrive et enkelt søgeord for at forhindre adgang til enhver hjemmeside, der indeholder det pågældende ord.

5.

Klik på 'Tilføj søgeord '.

Placer en afkrydsningsfelt i feltet med' Tillad tillid til IP-adresse for at besøge blokerede websteder ', hvis du vil have det en computer på netværket for at beholde evnen til at gennemse de websteder, du har blokeret, og brug derefter boksene til højre for at indtaste computerens IP-adresse.

7.

Klik

Tips og advarsler

  • Hvis du konfigurerer din Netgear-router for at tillade en computer For at få adgang til de websteder, du har blokeret, skal du sørge for, at den betroede computer altid får samme IP-adresse. Klik på 'LAN IP Setup' under kategorien 'Avanceret' for at reservere en IP-adresse til din computer.
  • Menupunkterne i denne artikel er specifikke for Netgear WGT624-routeren. Selv om mange Netgear-routere har lignende konfigurationsmuligheder, kan de menupunkter, der skal klikkes for at få adgang til disse muligheder, afvige fra andre router-modeller.
  • Hvis du er forælder, er det sandsynligt, at der er mange hjemmesider, du ikke vil have dine børn browsing til. Selv om det er muligt at blokere adgangen til et websted i Windows, kan de fleste måder at gøre det omgå af computer-kyndige børn. Blokerer et websted på en router er imidlertid svært at komme rundt uden en proxyserver - og proxyservere kan også blokeres. Bloker et websted i din Netgear-router, hvis du har børn eller andre computerbrugere, som du ikke vil besøge webstedet.