Sådan får du et modem til arbejde for opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut computerens opkaldsmodem til en telefonstik i væggen med et standardtelefonkabel. Dette telefonkabel gør det muligt for modemet at bruge dine lokale telefonlinjer til at kommunikere med

2.

Klik på 'Start'.

3.

Klik på 'Kontrolpanel.'

4.

Åbn 'Netværk og delingscenter'.

5.

Klik på 'Opret en ny forbindelse eller et netværk.'

6.

Klik på 'Opret forbindelse til internettet.'

7.

Klik på 'Dial-Up'.

< p> 8.

Udfyld de relevante oplysninger i felterne på skærmen. Du skal manuelt indtaste det telefonnummer, som modemet skal ringe for at forbinde dig til internettet. Du skal også indtaste Din internetudbyders brugernavn og adgangskode, der er angivet på din konto, så forbindelsen kan ske med succes. Alle disse oplysninger vil blive givet til dig, når du oprindeligt oprettede din konto hos din internetudbyder.

9.

Klik på 'Connect' for at oprette forbindelse til internettet via din opkaldsmodem.

Hvis din computer har et indbygget opkaldsmodem, kan du ikke bare slutte din computer til en telefonstik med et telefonkabel og forventer, at alt fungerer. Selv om du ville have en øjeblikkelig forbindelse, hvis du arbejdede med et kabel Internetforbindelse, dial-up kræver lidt konfiguration fra din side. Du skal manuelt oprette en forbindelse og indtaste de relevante oplysninger, som du har fået af din internetudbyder.