Sådan opgraderes til trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en computer, som du vil være 'hoved' -computeren på dit netværk. Det hjælper, hvis det er en stationær computer eller en computer, der ikke ændrer steder, som din trådløse router skal forblive forbundet til denne maskine for at den skal fungere.

2.

Slut din trådløse router til dit internetmodem med et Ethernet-kabel. Du kan bruge det Ethernet-kabel, der tidligere var tilsluttet direkte til din computer.

3.

Tilslut din trådløse router til hovedcomputeren i dit netværk via et ekstra Ethernet-kabel.

4.

Tænd hovedcomputeren i dit netværk.

5.

Brug cd-rom'en til trådløs router til at installere software på denne hovedcomputer. Denne software er nødvendig for at køre routeren og opretholde netværket. Under softwareopsætningen vil du give et navn til dit netværk (som igen bruges af alle de andre computere til at oprette forbindelse til det trådløse internetnetværk). Du vil også have mulighed for at oprette en adgangskode til dit netværk, så du kan kontrollere nøjagtigt hvem der kan få adgang, og hvem der kan. T. Når først denne installationsproces er gennemført, har du opgraderet dit hjem til en trådløs internetforbindelse. < / p> Hvis du vil opgradere din bredbåndsinternetforbindelse til en trådløs internetforbindelse, skal du købe noget, der hedder en trådløs router fra en elektronikbutik. Denne router modtager internet-signaler fra dit modem og sender dem ud i dit hjem eller kontoret. Enhver trådløs kompatibel computer vil så kunne oprette forbindelse til dette trådløse internetnetværk, uanset hvor det rent faktisk forekommer.