Sådan repareres DNS u0026 Internet på min HP Laptop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Deaktiver HPs trådløse adapter, og genaktiver den igen. Hvis du oplever intermitterende forbindelsesproblemer, er dette den første ting at prøve, da det kan løse et vilkårligt antal forbindelsesproblemer, herunder dem der skyldes IP-adressekonflikter og DNS-problemer. Hvis du er i stand til at oprette forbindelse til internettet, har du repareret din forbindelse og behøver ikke foretage yderligere handlinger.

2.

'Power cycle' din router ved at afbryde forbindelsen strømadapteren venter mindst et minut og genforbinder det. Når du har genstartet din router, skal du forsøge at oprette forbindelse til internettet. Hvis din HP ikke kan oprette forbindelse, skal du gå videre til næste trin.

3.

Se, om din computer er indstillet til statisk IP. Hvis to eller flere pc'er forsøger at bruge samme IP-adresse, så er det, der forårsager dit problem, så man skal enten indstilles til en anden IP eller til dynamisk IP (hvor routeren tilfældigt tildeler den en adresse). Det er normalt enklere at forlade alle dine computere på dynamisk IP, medmindre der er en reel grund til at gøre det ellers; Ukorrekt implementering af statisk IP er en almindelig årsag til forbindelsesproblemer.

4.

Kør en virusscanning på din computer. Selv om det er usandsynligt, er der nogle ganske mærkelige vira derude, der kan forhindre dig i at oprette forbindelse til internettet.

5.

Kontakt HP, især hvis ingen af ​​ovenstående løser problem og forklare situationen. Der er en chance for, at dine forbindelsesproblemer stammer fra en hardwarefejl eller -fejl. Hvis det er tilfældet, kan HP derfor afhjælpe problemet gratis for dig, afhængigt af de særlige omstændigheder og hvor gammel dit system er.

At kunne oprette forbindelse til internettet er afgørende, men det kan ofte være mere udfordrende end man ville forvente, især på en bærbar computer, da de oftest forbinder trådløst. Brugere af bærbare computere af alle mærker og modeller finder sig ikke i stand til at oprette forbindelse til internettet regelmæssigt, og HP-brugere er ingen undtagelse. Heldigvis er der måder at genoprette HPs forbindelse til internettet.