Sådan tilslutter du en telefonlinje til en DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find telefonstikket i dit hjem, som du gerne vil bruge til din DSL.

2.

Tag stikket ud af stikkontakten telefonstikket, hvis du i øjeblikket har en tilsluttet til at frigøre porten til en DSL-forbindelse.

3.

Placer den hvide ende af DSL-adapteren i telefonstikket. Disse adaptere leveres typisk af din telefontjeneste ved abonnement på bredbånds service; Men de kan også købes temmelig billigt hos lokale elektroniske butikker.

4.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på DSL-adapteren. Den anden ende af Ethernet-kablet vil i sidste ende komme ind i dit modem. Hvis du tidligere havde en telefonledning tilsluttet til den stik, der nu er optaget af DSL-adapteren, skal du slutte ledningen til den tilsvarende telefonlinjeport på DSL-adapteren. Denne port kommer ved siden af ​​Ethernet-porten, hvor Ethernet-kablet er tilsluttet.

En digital abonnentlinje (DSL) er en højhastighedsforbindelse og midler til dataoverførsel via internettet. Denne type forbindelse opnår højere overførselshastigheder end opkaldsforbindelser og kan købes hos de fleste telefonudbydere. DSL gør sin forbindelse til internettet via telefonlinjen, og at forbinde de to er en ret simpel proces, der kan foretages inden for få øjeblikke.