Sådan udskriver du fra min trådløse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din trådløse computerprinter til en af ​​computerne i dit hjemmenetværk og konfigurér det korrekt. Printeren skal tilsluttes via et USB-printerkabel, og softwaren, der kom på en cd, med printeren skal installeres på samme maskine. Dette sikrer, at den trådløse printer er i drift og kan deles mellem computere på netværket.

2.

Åbn det dokument, du gerne vil udskrive på den trådløse printer. Dette kan være et hvilket som helst dokument, som du kan udskrive fra en almindelig printer, herunder tekstbehandlingsdokumenter, billeder, websites osv.

3.

Klik på 'Fil'. '

4.

Klik på' Udskriv '.

5.

Vælg navnet på din trådløse printer fra rullemenuen menuen og klik på 'Udskriv'. Dit dokument vil nu blive udskrevet fra den trådløse printer.

For at kunne udskrive fra en trådløs computerprinter skal din printer være tilsluttet en af ​​computere i dit hjemmenetværk. På trods af at printeren er 'trådløs', skal denne ledningsforbindelse foretages for at konfigurere printeren korrekt på netværket. Når dette er gjort, kan enhver computer på det samme netværk udskrive ethvert dokument fra den trådløse printer på få sekunder.