DSL Modem FAQ

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  DSL er en af ​​de mange måder, hvorpå folk kan oprette forbindelse til internettet. DSL-forbindelser bringer internettet til hjem og kontorer, og tilbyder et alternativ til andre internetudbydere og forskellige typer af tjenester. Forstå det grundlæggende i DSL-modemmer er det vigtigt at tage stilling til, hvilken type internettjeneste der skal vælges.

Hvad betyder DSL?

Navnet DSL står for digital abonnentlinje. Et modem er en enhed, som modulerer data i både digitale og analoge formularer, hvilket gør det muligt for et netværk (et intranet eller internettet) at transmittere dataene. DSL-modemer koder og afkode netværksdata, videresender det til en abonnents computer.

Hvordan fungerer DSL-modem?

DSL-modem er en del af en DSL-servicepakke. Lokale og regionale telefonselskaber tilbyder ofte denne type af tjenester, der leverer højhastigheds-DSL-internetforbindelser via eksisterende telefonlinjer. En telefonledning fører netværkssignalet til modemet, mens et Ethernet-kabel forbinder DSL-modemet til en computer eller en trådløs router, der sender et trådløst signal til computere .

DSL Internet service rejser over en telefonlinje, men kræver ikke en dedikeret linje. Dette gør det til en bekvem løsning for brugere, der allerede har en telefonlinje installeret, da de derefter kan bruge den samme forbindelse til telefonservice og internet-service, selv foretage opkald, mens de er tilsluttet internettet.

Hvor hurtigt er de?

DSL-modemmer falder ind i højhastigheds-internetkategorien, hvilket betyder, at de repræsenterer en betydelig hurtig fordel i forhold til standardskiven -up internetadgang s. Hastigheden af ​​en DSL-forbindelse og modem varierer imidlertid afhængigt af flere faktorer. DSL-modemer leverer et signal, der kommer hurtigere end det går ud, hvilket betyder, at brugerne kan downloade filer hurtigere end de kan uploade dem.

Desuden bærer hvert enkelt DSL-modem en forbindelse af en anden fart. Dette skyldes, at DSL-tjenesten er hurtigst ved oprindelsesstedet, som normalt er en telefonselskabserver eller -station. Kunder, der bor længere væk fra oprindelsesstedet, har langsommere service end dem, der bor tættere. DSL-virksomheder kan også opkræve forskellige gebyrer for forskellige servicehastigheder. Disse er normalt maksimale hastigheder, selv om abonnenter kan bruge det samme modem, uanset kvaliteten af ​​deres service.

Hvad er alternativerne?

På de fleste markeder fylder DSL Internet service og DSL modemer en position mellem langsommere opkald up internet og hurtigere internetadgang til internettet. Alle tre af disse tjenester kræver et modem, selvom grundlæggende opkaldsmodemer er indbygget i mange personlige computere. Kabel Internet koster generelt mere end DSL-service, og det kan kræve, at der installeres en ekstra linje for at bære signalet i fuld styrke. Andre alternativer til DSL-modemer omfatter satellit-internet-service og lokalnetværk (LAN) , som bruger en central router til at gøre højhastighedstjeneste til rådighed på hele en universitetscampus eller kontorbygning uden at brugerne behøver yderligere hardware.

Hvor kan jeg få en?

De fleste store elektronikforhandlere sælger en eller flere DSL'er modemer. Telefonvirksomheder leverer normalt normalt et gratis modem eller tilbyder rabat, når en abonnent åbner en konto, der gør DSL-modemet gratis eller meget billigt.