Hvordan kan jeg få en ny IP-adresse til PuTTY?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på Putty-ikonet for at starte eller vælg ikonet i menuen 'Start'.

2.

I ' Værtsnavn (eller IP-adresse) 'konfigurationsboks, der åbnes, indtast den nye IP-adresse på den server, hvor du vil oprette forbindelse. Indtast adressen i følgende format: '123.123.123.123'. Udskift IP-adressen, hvor du forbinder 123-talet. Indsæt ikke anførselstegnene. Indtast portnummeret ved siden af ​​IP-adressen i feltet ved siden af ​​den for værtsnavn, der er mærket 'Portnummer', hvis det er nødvendigt. Dette vil være et firecifret tal som '1234.' Erstat dit portnummer for 1234 og ikke indtaste anførselstegnene.

3.

Vælg din forbindelsestype; Rå, Telnet, Rlogin, SSH eller Serial; ved at klikke på den relevante alternativknapp under værtsnavnet

4.

Skriv et navn til denne forbindelse i feltet 'Gemte sessioner', hvis du vil bruge det igen. Klik på 'Gem' efter indtastning af et navn.

5.

Klik på 'Åbn' nederst på skærmen.

Tips og advarsler < / h4>

  • Du kan også indtaste værtsnavnet (hvis det er kendt), snarere end IP-adressen i trin 2.
  • Putty giver dig også mulighed for at ændre andre terminalkonfigurationer, herunder størrelse , forgrundsfarve, baggrundsfarve og lydindstillinger.
  • Putty er et terminalt emulatorprogram, der først blev stillet til rådighed for Microsoft Windows. I dag er det tilgængeligt for en række forskellige operativsystemer og platforme. Brug af Putty giver dig mulighed for at logge på en fjernserver over en række forskellige protokoller, herunder Telnet, SSH og Rlogin. For at kunne oprette forbindelse til en ekstern vært gennem Putty skal du først indtaste en ny IP-adresse i dit PuTTY-program for at gøre det muligt at oprette forbindelse.