Hvordan kan jeg øge modtagelsesområdet for trådløst internet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt din trådløse router til en central placering i dit hjem. Bestem, hvilket rum der er mest jævnt fordelt mellem alle dine wifi-aktiverede computere, og flyt din router til centrum eller i nærheden af ​​midten af ​​dette rum. Det kan være nødvendigt at køre ekstra Ethernet-kabler for at flytte din router. Sørg for at montere routeren så højt som muligt væk fra jorden og væk fra nogen store metalgenstande som arkivskabe eller køleskabe.

2.

Udskift routeren s standard antenne med en antenne med høj forstærkning. Hver routerproducent fremstiller deres egne ekstra antenner, så kontakt deres hjemmeside for at få oplysninger om hvor man kan købe en antenne med høj forstærkning, og hvor meget det vil koste. Sørg for at følge de installationsanvisninger, der følger med antenne.Du kan også købe high gain antenner til den trådløse adapter indeni din stationære computer. Se på din adapterproducentens hjemmeside for detaljer.

3.

Tilføj en trådløs repeater til dit netværk. En repeater trådløs forstærker eller 'gentager' wifi-signalet, der sendes fra din oprindelige router. Gentagere kommer i alle former og størrelser samt netværksprotokoller. Som en tommelfingerregel køb en repeater, der er kompatibel med din type netværk (802.11a / b / g / n). Placer gentageren halvvejs mellem den oprindelige trådløse router og computeren (e), der har signalstyrke problemer.

Fjern enhver trådløs interferens. 'Støj' fra andre trådløse enheder (især trådløse fastnet telefoner, der kører på 2,4ghz spektret) kan forårsage kaos på en trådløs netværk. Flyt de trådløse telefoner eller andre enheder så langt væk fra din router og wifi-aktiverede computere som muligt.

5.

Opdater din routerens firmware. Opdateringsmetoder varierer fra router til router, men i almindelighed skal du pege på din webbrowser på routerproducentens hjemmeside. Find 'Support' sektionen og vælg din router s model. Find siden 'Firmware Downloads' og download den nyeste firmware til dit skrivebord. Se efter en 'Readme eller Instruktioner' fil i downloadpakken for specifikke instruktioner om, hvordan du Flash din router s firmware.

Tips og advarsler

  • Trådløs interferens kan virkelig forhindre et trådløst netværk. Sørg for, at du ikke holder andre trådløse enheder i nærheden af ​​din netværkshardware, hvis du har problemer.
  • Oprettelse af et trådløst netværk derhjemme kan være et vanskeligt forslag. Selvom trådløst netværk hardware har kommet langt i at strømline den oprindelige installationsproces for slutbrugeren, kan det være frustrerende at håndtere alle de små quirks, der følger med trådløst netværk efter den oprindelige opsætning. Der er ingen 'fange alle' rettelser for at øge modtagelsen på et wifi-netværk, men du kan prøve flere ting for at hjælpe dit wifi-netværk til at køre mere glat.