Hvordan man ved, hvilken slags trådløst kort din computer har

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Belarc Advisor installationsprogrammet. (Ressource 1)

2.

Kør installationsprogrammet Belarc Advisor, så det opdaterer dets hardwaredefinitioner, så det kan gøre en præcis hardwareprofil til din computer.

3.

Vent, mens Belarc Advisor opretter en profil af computerens hardware. Denne profil indeholder oplysninger om al den hardware, der er installeret på din computer, samt dit operativsystem, potentielle sikkerhedsproblemer, som du måske har, og opdateringer eller hotfixes, der er installeret til dit operativsystem og andre programmer. Alle oplysninger om profilen gemmes lokalt på din computer.

4.

p> Dobbeltklik på ikonet Belarc Advisor på skrivebordet eller klik på linket, der vises på din startmenu. Dette åbner den profil, som programmet har lavet af computeren.

5.

Rul ned gennem profilen og find listen til din computers trådløse netværkskort. Du finder mærke, korttype og tilslutningshastighed for dit trådløse kort angivet.

Tips og advarsler

  • Kør en ny scanning af din computer s hardware efter eventuelle opgraderinger, du udfører for at holde din Advisor-profil opdateret for nem reference.
  • Trådløse kort i stationære og bærbare computere gør det muligt for computeren at oprette forbindelse til ethvert trådløst netværk inden for rækkevidde, så de kan bruge netværksressourcer som printere, opbevaring og internetadgang. Ikke alle trådløse kort fungerer imidlertid i samme bånd eller intervaller, så brugerne kan muligvis ikke få mest muligt ud af de trådløse netværk, der er tilgængelige for dem med deres nuværende udstyr. At vide, hvilken slags trådløst kort din computer har, giver dig mulighed for at træffe beslutninger om, hvorvidt du skal opgradere og hvilke trådløse tilbehør du skal købe. Hvis du ikke ved, hvad kort din computer har, kan et gratis program fra Belarc fortælle dig.