Sådan Tether Med Verizon Dial Up

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opgrader din mobiltelefonplan, hvis internetadgang ikke allerede er en del af din pakke. Ubegrænset brug er også tilgængelig via Verizon for et fast gebyr per måned.

2.

Tilføj VZAccess-applikationen til din computer ved at downloade fra den tilgængelige disk til Verizon-butikker eller download det til et flashdrev på vzam.net fra en anden computer. Tag din bærbare computer til en Verizon-butik, og få den tilføjet, hvis du har brug for hjælp. Et ikon, VZAccess Manager, vil vise på dit skrivebord for at få adgang til at binde telefonen med Verizon-opkald.

3.

Tilslut USB-enden af ​​ledningen til din computer. Tilslut den anden ende til din telefon, det samme som den åbning der bruges til din oplader.

4.

Klik på ikonet 'VZAccess Manager' og derefter på 'Connect' den viste boks. VZAccess Manager opsætningsassistent ilægges automatisk første gang. Følg instruktionerne for at afslutte opsætningen af ​​programmet. Du kan finde andre oplysninger på denne skærm senere, f.eks. Andre tilgængelige netværk, signalstyrke, værktøjer og muligheder. En hjælpesektion er tilgængelig nær toppen af ​​skærmen. Minimer boksen efter visning af områder, du vil se. Luk ikke den, da dette vil afslutte forbindelsen.

5.

Luk den lille boks, der dukker op, der viser din internetforbrug i måneden efter visning. Disse oplysninger findes også i den større skærm af VZAccess Manager. Brug internettet, som du normalt gør på din computer.

6.

Afbryd ved at klikke på ikonet 'VZAccess Manager' og derefter på 'frakobl' eller tag stikket ud af USB snor. Begge måder får internettet til at afbryde forbindelsen. Besvarelse af indgående opkald eller opkald kan afbryde forbindelsen til din computer.

Tips og advarsler

  • Hvis din bærbare computer er tilsluttet, oplader telefonen
  • Prøv aldrig brug af internettet under kørslen.
  • Kontroller din internetforbrugsplan eller risikerer at pådrage ekstra gebyrer.
  • Evnen til at binde din Verizon-telefon giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet på din bærbare computer, hvor som helst du får et signal til din telefon. Tethering forbinder din telefon med din computer og bruger mobiltelefonen til din internetadgang, ligesom dial-up på en stationær computer, men trådløs. Denne funktion kan være nyttig under rejser eller på et sted, hvor Wi-Fi ikke er tilgængelig. Adgang til en fuld computer og skærm ved at binde din mobiltelefon til din bærbare computer er en anden fordel, da nogle websteder er svære at se på en lille skærm på en telefon.