Sådan blokerer du junk mail i min Outlook indbakke

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på Outlook-genvejen på skrivebordet eller vælg genvej i menuen Start. Placeringerne varierer afhængigt af dine opsætningsmuligheder.

2.

Vælg menuen 'Værktøjer' i værktøjslinjen øverst i programmet og vælg 'Valg'.

3.

Vælg 'Uønsket e-mail' på fanen 'Indstillinger'.

4.

Indstil det ønskede filtreringsniveau under fanen 'Indstillinger'. 'Low' er en god mulighed, hvis du ikke er sikker på hvilken du skal vælge.

5.

Klik på listen 'Safe Senders' og tilføj eventuelle e- Ligesom udelukket fra dit spamfilter. Klik på knappen 'Tilføj' og indtast (eller kopier og indsæt) e-mail-adressen i feltet. Klik på knappen 'Tillad også e-mail fra mine kontakter' og klik på 'Ok'.

6.

Opdater dine spamfilter-definitioner. Klik på 'Hjælp' på værktøjslinjen på tværs af toppen af ​​programmet og vælg 'Microsoft Office Online.' Klik på knappen 'Check for Updates', og lad programmet opdateres om nødvendigt.

Tips og advarsler

  • Kontroller din Spam-mappe fra tid til anden for at sikre dig at du ikke mangler vigtige e-mails, der fejlagtigt er markeret som spam.
  • Spam er ikke længere bare et dåse kød, der nyder folkene i Hawaii, campister og dem, der forbereder en naturkatastrofe. Meget til forfærdelsen af ​​de gode mennesker ved Hormel. Det er et udtryk, der er blevet synonymt med uønsket og undertiden farlig email. Heldigvis har Microsoft med deres nyere version af Outlook implementeret indbyggede Spam-kampefunktioner, som vil hjælpe dig med at adskille den e-mail, du ønsker fra den email, du ikke har.