Sådan bruger du en Kyocera Router med et luftkort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din computer op. Tilslut og fastgør Kyocera routerens antenne, sæt strømadapteren i og tænd routeren.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til LAN 1-porten på Routeren. Tilslut den anden ende til din pcs Ethernet-port.

3.

Indsæt dit luftkort i den korrekte slot --- USB eller PC Card.

4.

Åbn din webbrowser. Skriv '192.168.0.1' uden citater. Tryk på 'Enter' -tasten.

5.

Indtast adgangskoden, som er de sidste seks bogstaver i routerens MAC-adresse. Find MAC-adressen på routeren s bund. Tryk på 'Enter.'

6.

Klik på 'Start installationsguiden.'

7.

Klik på 'Næste'. Indtast og bekræft din nye adgangskode. Skriv ned adgangskoden. Indstil din tidszone, og klik på 'Næste'.

8.

Skriv et SSID- eller netværksidentifikationsnavn. Vælg din foretrukne sikkerhedsindstilling. Brug WPA eller WPA2 hvis det er muligt. Klik på 'Næste'.

9.

Skriv et sikkerhedsadgangskode. Skriv ned adgangskoden nøjagtigt som du indtastede den. Tryk på 'Næste'.

Klik på 'Gem' og derefter 'Genstart nu'.

11.

Afbryd forbindelsen Ethernet-kabel. Aktivér din trådløse antenne, hvis det er nødvendigt, så lad Windows være i stand til at opdage det nye trådløse netværk.

12.

Højreklik på netværksikonet i proceslinjen. Klik på 'Start', 'Kontrolpanel' og 'Netværk' eller 'Netværks- og delingscenter', hvis du ikke kan se et ikon. Venstreklik på 'Opret forbindelse til et netværk.'

13.

Vælg det trådløse netværk, og tryk på 'Connect'. Bemærk, at netværket vil vise det samme navn, som du indtaster til SSID'en.

14.

Indtast det sikkerhedskodeord, du tidligere har angivet. Tryk på 'OK'.

Tips og advarsler

  • Nogle mobilnetudbydere kræver, at du indtaster et navn og et kodeord for at oprette forbindelse til mobilbredbåndstjenesten. Indtast disse oplysninger i 'WAN' indstillingerne på fanen 'Grundlæggende' i din router opsætning.
  • Kyocera udgivet to routere til brug med mobilt bredbåndskort --- KR1 og KR2. Kyocera udgav KR1-modellen i 2006 og KR2-modellen i 2008. Pr. December 2009 har Kyocera afbrudt begge modeller. Før du køber et luftkort til arbejde med Kyocera, bedes du kontakte kompatibilitetslisten for den router, du ejer. Hvis du ikke ejer en Kyocera-router, skal du huske på, at siden Kyocera har afbrudt routerne, vil routerne ikke understøtte nye luftkort via firmwareopdateringer.