Sådan downloades en komplet hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download en offline browser. Dette er et program, der giver dig mulighed for at downloade en komplet hjemmeside. Det vil dog ikke tillade dig at downloade et kodeord beskyttet område, medmindre du har et gyldigt brugernavn og adgangskode.

2.

Indtast webadressen eller universel ressourceindeks som du ønsker at downloade. Dette er adressen, der starter med 'http: // www.'

3.

Bestem hvad du virkelig vil downloade ved hjælp af offline-browseren. De fleste offline browsere giver dig mulighed for at downloade. Du kan bestemme om grafikken, lydfilerne eller eventuelle scripts er nødvendige.

4.

Vælg et sted på harddisken for at gemme webstedet. Dette skal være et sted, der er nemt for dig at huske og finde igen.

5.

Når webstedet er downloadet, skal du kontrollere, at hele webstedet blev downloadet. Nogle gange kan du muligvis ikke få en bestemt fil på grund af begrænsninger på webserveren eller fordi webserveren simpelthen var for travl. Webstedet skal muligvis downloades igen, men det går meget hurtigt, da alle filer, der allerede er downloadet, ikke downloades igen.

Tips og advarsler

< li> Gratis offline browsere kan findes med en hurtig søgning efter sætningen 'Gratis offline browser'.
  • Nogle websejere kan fryse på deres websted, der kopieres, så overvej først at få tilladelse.
  • Der kan være tidspunkter, hvor du skal downloade et World Wide Web-sted fra internettet til en lokal mappe. Det er ikke nok at downloade filerne. Du skal muligvis også opbygge katalogtræet for at få alle HTML, billedfiler og andre filer, som f.eks. Lydfiler og eventuelle scriptfiler til webstedet, til at vises korrekt lokalt. Du kan så åbne en side på den downloadede webside i din browser. Du vil også være i stand til at gennemse webstedet fra link til link som om du så det online.