Sådan får du en hurtigere forbindelse med et 56K modem med Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt producenten for at sikre, at dit 56K-modem følger V.90-standarder. Hvis det ikke overvejes, skal du overveje at opgradere til et modem, der overholder disse standarder. Du bør se en betydelig stigning i netværkshastigheden som følge heraf.

2.

Brug et kortere Ethernet kabel til at forbinde dit 56K-modem til din computer. Kortere kabler sender hurtigere information fra internettet.

3.

Klik på Start-menuen og vælg 'Kør'. Hvis du ikke gør det se 'Kør' i menuen, tryk på Windows-logotasten (Win-tasten) og 'R' samtidigt for at starte dialogboksen 'Kør'.

4.

Type 'devmgmt.msc' og tryk på 'Enter' -tasten. Dette vil starte vinduet 'Enhedshåndtering'. Rul ned på listen for at finde 'Modemer.' Klik på det lille plusskilt for at udvide kategorien og finde dit 56K modem. klik på det og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen Modem.

5.

Find modemets telefonnummer i denne dialogboks og skriv et par kommaer efter nummeret . Fjern markeringen ud for 'Brug områdekode og Opkaldsegenskaber.'

6.

Skift modemets porthastighed. Klik på rullemenuen under 'Maksimal porthastighed' og vælg den maksimale hastighed.

7.

Luk ubrugte programmer og vinduer i din webbrowser for at sikre maksimal browsers hastighed.

8. >

Afbryd enheder som telefoner fra opkaldslinjen, når du er tilsluttet til internettet. Disse enheder bruger en vis mængde båndbredde, selvom de ikke er i brug.

Et 56K modem er en enhed, der bruger din telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Den arbejder ved 54 kilobytes per sekund. Ofte kan dit 56K-modem muligvis ikke operere med sin fulde hastighed og forårsage mærkbar forsinkelse i din webbrowsing. Du kan dog forbedre dens ydeevne ved at ændre et par indstillinger i dit Windows Vista-operativsystem.