Sådan forbedres din downloadhastighed op til 1 Mb med uTorrent

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start uTorrent og vælg 'Indstillinger' og derefter 'Opsætningsvejledning.'

2.

Indstil 'Lyt port' til ' 86578 'og klik på knappen for opsætningsguiden. Følg installationsguidenes instruktioner og klik på 'Ok', når du er færdig.

3.

Start din webbrowser og peg den på din router s installationsside. kan normalt findes på 'http://192.168.1.1', men adresserne varierer mellem routere. Se din ejerens manual for detaljer.

4.

Klik på Start menuen og vælg 'Kør'. Skriv 'ipconfig' (uden citater) og tryk 'Enter'. Noter din interne IP-adresse (den begynder med 192.168.xx).

5.

Find 'Port Fowarding' sektionen eller underafsnittet i din router s admin side. Indtast din pcs IP-adresse i det relevante felt og '86578' i 'port' feltet. Indstil protokollen til 'Både' eller 'UDP / TCP.' Klik på 'Ok' eller 'Gem', og lad din router genstarte om nødvendigt.

Tips og advarsler

  • Download kun legitime torrentfiler. Downloadning af ophavsretligt beskyttede værker online er imod loven og kan resultere i juridiske problemer. Se afsnittet Resources for nogle legitime torrentwebsteder.
  • uTorrent er et program, der bruges til at downloade 'torrent' -filer. Disse filer er designet til at opdele større filer i mindre, mere håndterbare stykker. uTorrent er et letvægtsprogram designet til at køre uden installation og med et meget lille systemfodaftryk. Forøgelse af downloadhastigheden med uTorrent kan opnås med en kombination af tweaks og bør kun tage et par minutter.