Sådan hentes iTunes med en NetZero-opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og gå til den officielle Apple-side for iTunes-softwaren (se Referencer).

2.

Klik på 'Download iTunes' og derefter 'Download Now.'

3.

Vent til iTunes downloades. ITunes installationsfilen er 93 MB i størrelse, så download vil vare tæt på to timer eller mere. Vær tålmodig og forsøg ikke at gøre noget andet online i løbet af denne tid, da andre ting på din internetforbindelse kun vil sætte iTunes-downloaden længere ned.

Tips og advarsler

< / p>
  • For at undgå at downloade iTunes på din langsomme forbindelse, kan du også prøve at finde en gammel kopi af iTunes installations-cd'en. iPods fremstillet før efteråret 2006 blev pakket med en cd-rom, der kunne bruges til at installere den nyeste version af iTunes. Du skal blot lægge cd-rom'en i din computer og derefter klikke på 'Installer' i iTunes-programinstallationsværktøjet, der vises.
  • NetZero er en annonceunderstøttet opkaldsforbindelse for internetudbydere med det formål at tilbyde et billigt alternativ til dyre månedlige bredbåndsplaner. Dial-up Internet giver dig mulighed for at gøre alt hvad du kan gøre på et kabel-, DSL- eller T1-hastigheds bredbåndsforbindelse - kun i langt meget langsommere tempo. For eksempel kan du tage to timer eller mere for at downloade Apples gratis iTunes-software på NetZero-opkald.