Sådan installeres en Windows 2000 Terminal Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Indstillinger'. Klik på genvejen 'Kontrolpanel' i menuen Indstillinger. Når kontrolpanelet vises, skal du dobbeltklikke på 'Tilføj / fjern programmer'.

2.

Klik på knappen mærket 'Tilføj / fjern Windows komponenter' på venstre side af skærmen . Et vindue indeholder en liste over installerede komponenter på din Windows 2000-maskine.

3.

Klik på afkrydsningsfeltet mærket 'Terminal Services'. Dette markerer Terminal Services til installation. Klik på knappen 'Næste' for at starte guiden. Det tager kun et par sekunder at installere Terminal Services-klienten og serverprogrammet.

4.

Klik på 'Udfør', efter at softwareinstallationen er fuldført. Terminal Services er nu installeret på Windows 2000.

Terminal Services giver mulighed for, at netværksadministratorer fjerner en Windows 2000-server. Softwaren er inkluderet i nyere versioner af Microsoft-operativsystemet, men den blev omdøbt til Remote Desktop ved starten af ​​Windows XP. Terminal Services er ikke installeret som standard, når du indlæser Windows 2000-operativsystemet, men du kan installere softwaren fra afsnittet 'Tilføj / fjern programmer' i Kontrolpanel.