Sådan konfigureres en maskine nøgle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på filen '.sln' i din .NET-applikationsmappe. Dette åbner projektet, hvor du kan se alle filerne, herunder web.config filen. Dobbeltklik på web.config-filen og rul ned til sektionstasten mærket 'MachineKey.'

2.

Indtast 'enableViewStateMac =' true '' i fanen 'MachineKey'. Denne nøgle bekræfter læserens netværkskort MAC-adresse, inden du sender information til brugeren. MAC-adressen er et unikt id programmeret på dit netværkskort, som kan bruges til at identificere brugere.

3.

Tilføj følgende værdier til 'MachineKey' -taggen:
validationKey = 'AutoGenerate, IsolateApps'
decryptionKey = 'AutoGenerate, IsolateApps'
validering = 'SHA1' decryption = 'Auto '
Disse indstillinger konfigurerer websiden til kryptering. Krypterings- og dekrypteringsnøglerne genereres automatisk, og valideringsegenskaben indstiller typen af ​​krypteringer. For de fleste konfigurationer anvendes' SHA1 '-kryptering. Nogle websiteejere bruger' MD5, 'som er ældre krypteringsteknologi.

4.

Gem web.config og upload det til din webserver. Indstillingerne træder i kraft næste gang en bruger indlæser websiden i browser.

En web.config-fil tilføjer konfigurationsoplysninger til et .NET-program, der er hostet på Microsoft Internet Information Services (IIS). 'MachineKey' bruges i web.config-filen for ekstra sikkerhed og beskyttelse for brugere, der udfylder formularer på dine websider. MachineKey krypterer data på Windows-webserveren, så data gemmes på formularen og forhindrer hackere i at se dine læsers personlige oplysninger. MachineKey redigeres i web.cofing, som er placeret i den mappe, hvor din .NET-applikation er gemt.