Sådan konfigureres et Ethernet-hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt et af Ethernet-kablerne i en af ​​'OUT' -portene bag på DSL-internetforbindelsen eller netværksenheden. Tilslut den modsatte ende af kablet til 'WAN' -porten på dit Ethernet-hub.

2.

Slut et andet Ethernet-kabel til en af ​​'OUT' -portene på Ethernet hub, og sæt derefter den ledige side af kablet i 'WAN' -porten på din computer.

3.

Se på bunden eller bagsiden af ​​Ethernet-huben. Her vises en HTTP-adresse, efterfulgt af en række tal. Åbn din internetbrowser og skriv denne fulde HTTP-adresse i og tryk på 'Enter'. Ethernet-hub-konfigurationssiden lægges på skærmen.

4.

Vælg, at du bruger det til enten en internetforbindelse eller et netværk. Vælg, om du har den tilsluttet en DSL- eller kabel-internetforbindelse, og klik derefter på 'Gem'. Dette gemmer alle dine ændringer og fuldender konfigurationsprocessen.

Et Ethernet-hub er i det væsentlige en stor Ethernet-splitter. Denne enhed gør det muligt at tage en enkelt Ethernet-kabelforbindelse og opdele den i fire (eller mere afhængigt af det hub, du bruger) forskellige Ethernet-kabelforbindelser. Dette er nyttigt, når du er i en kontorindstilling, og du har brug for flere computere, der er tilsluttet samme netværk eller internetforbindelse. Konfigurer Ethernet-hubet på samme måde som et andet DSL-modem eller en router.