Sådan netværk to Vista-computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Crossover kabel metode

1.

Indsæt den ene ende af crossover kablet i netværkskortet i en af ​​Vista computere, og tilslut derefter den anden ende til den anden computer.

2.

Konfigurer dine netværksindstillinger. Højreklik på ikonet Netværk i proceslinjen og vælg 'Netværk og delingscenter'. Alternativt kan du gå til 'Start' u0026 gt; 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværk og delingscenter'.

3.

Dobbeltklik på knappen 'Uidentificeret netværk' øverst i vinduet klik på 'Netværksopdagelse og fildeling er slukket. Netværkscomputere og enheder er ikke synlige. Klik for at ændre' besked og vælg 'Tænd netværksopdagelse og fildeling.' Giv bekræftelse, hvis du bliver bedt om det, og klik derefter på 'Nej, gør det netværk, jeg er forbundet til et privat netværk.'

Router metode

1.

Konfigurer din router (se din router dokumentation for hjælp) og tilslut den til strøm.

2.

Slut Ethernet-kablerne til hver computer og på bagsiden af ​​routeren. Kontakt din router dokumentation for eventuelle routerspecifikke instruktioner, som du muligvis skal udføre, f.eks. At installere software på en af ​​computerne.

3.

Åbn netværk og delingscenter i en af ​​Vista-computere, og udfør derefter trin tre i afsnittet 'Crossover-kabel'.

Windows Vista giver sine brugere et par muligheder, når det drejer sig om at oprette et netværk mellem to computere. Afhængig af den ene hardwarekonfiguration kan en mulighed være bedre end resten med hensyn til nem installation. Hvis en router ikke er tilgængelig, er det kun muligt at bruge den direkte tilslutningsmetode via Ethernet-crossover-kablet. Hvis en router er tilgængelig, kan du bruge den som adgangspunkt for deres kablede netværk.