Sådan opretter du en trådløs forbindelse på en IBM ThinkPad A22M

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer USB trådløst netværkskort, hvis din computer ikke har den interne trådløse netværkskort installeret. Dette gøres ved blot at indsætte adapteren i computerens USB-port. Windows XP registrerer og installerer automatisk softwaren. Alternativt kan du, hvis enheden ikke genkendes af Windows XP, installere adapteren manuelt ved hjælp af softwaren, der følger med enheden.

2.

Højreklik på det trådløse netværk ikonet på din proceslinje, til venstre for uret. Der skal være en rød 'x' på ikonet.

3.

Klik på 'Se ledige trådløse netværk.'

4.

< p> Klik på det trådløse netværk, du vil deltage i, i vinduet 'Trådløs netværkstilslutning' og klik på 'Connect.'

5.

Indtast netværksnøglen, hvis du bliver bedt om det klik på 'Connect'. Hvis du ikke er sikker på netværksnøglen, skal du kontakte netværksadministratoren eller logge ind på din router og klikke på fanen 'Wireless Security Settings'. For de fleste routere kan du logge ind ved at sætte dit Ethernet-kabel direkte i routeren og indtaste '192.168.1.1' i adressefeltet til din webbrowser.

Oprettelse af en trådløs internetforbindelse giver laptopbrugeren friheden til at arbejde inden for det trådløse netværk uden kabler. Trådløs computing er meget praktisk og meget enkel at konfigurere. IBM ThinkPad A22M kører Windows XP og er tilgængelig med et valgfrit trådløst netværkskort. Hvis du ikke har denne funktion, skal du købe en USB trådløs netværksadapter.