Sådan oprettes et signaturstempel til e-mails

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Yahoo! e-mail-konto ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode.

2.

Find linket 'Valg' i øverste højre hjørne af din Yahoo! skærm. Klik på 'Valg', så rullemenuen kommer ned. Klik derefter på 'Mail Options'.

3.

Find menuen 'Mail Options' på venstre side af skærmen og klik på 'Signatures', der ligger i nærheden af ​​toppen på menuen.

Skriv de oplysninger, du vil bruge som din signatur i den tomme tekstboks på skærmen.

5. < / p>

Klik på knappen ved siden af ​​'Vis en underskrift på alle udgående meddelelser.'

6.

Gem din signatur ved at klikke på knappen 'Gem ændringer' i nærheden Det øverste venstre hjørne af skærmen.

Tips og advarsler

  • Direkte folk på din virksomheds hjemmeside ved at inkludere et link eller en URL i din underskrift.
  • Tænk på alle, der måske modtager en e-mail fra dig. Sørg for at du ikke giver op information, du ikke vil have, at alle har eller fornærmer nogen med tekst eller fotos.
  • En underskrift i dine e-mails er en fantastisk måde at spare dig tid på at logge på e-mails, give e-mail-modtagere dine kontakt- og webstedsoplysninger eller tilføj et yndlingscitat til hver e-mail. Signaturfrimærker kan oprettes nemt, efter nogle få enkle procedurer i dit emailprogram. Processen med at oprette en e-mail-signatur adskiller sig lidt afhængigt af din e-mail-udbyder. Følg vejledningen her for Yahoo! e-mail og se afsnittet 'Ressourcer' for andre instruktioner for email signatur. Når din signatur er oprettet, vises den nederst på hver e-mail, indtil du beslutter dig for at ændre den.