Sådan retter du Microsoft Internet Explorer-fejl på en 7-opgradering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Microsoft Internet Explorer.

2.

Gå til Microsofts officielle downloadside til Internet Explorer version 7 (se 'Referencer 'sektion for link).

3.

Klik på knappen' Få det nu 'på Internet Explorer 7-webstedet.

4.

Brug den grå rullemenu til højre på skærmen for at vælge dit nuværende operativsystem og klik på 'GO' for at downloade installationsfilen til Internet Explorer version 7. Når filen er færdig med at downloade, skal du lukke Internet Explorer. < /p>

5.

Åbn installationsfilen til Internet Explorer version 7, når den er færdig med at downloade. Klik på 'Næste' for at fortsætte. Klik på 'Afslut' for at installere Internet Explorer version 7 på din computer. Genstart computeren, når installationen er færdig, og du vil nu få en fungerende kopi af Microsoft Internet Explorer version 7 på din computer.

Microsoft vil lejlighedsvis udgive opgraderinger til deres Internet Explorer-webbrowser, der er designet til at gøre din internetoplevelse nemmere, aktivere nye funktioner i softwaren og rette gamle problemer og fejl, der var til stede. Hvis du får fejl under forsøg på at opgradere Internet Explorer til version 7 ved hjælp af Windows Update eller efter opdatering af Internet Explorer til version 7, kan disse problemer løses ved manuelt at downloade og installere opdateringen fra Microsofts websted.