Sådan sender du en fax fra en computer uden modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din webbrowser.

2.

Naviger til den online faxudbyder efter eget valg (se Ressourcer).

3.

Tilmeld dig en ny konto. Du kan blive pålagt at betale et gebyr på dette tidspunkt afhængigt af den valgte service.

4.

Download faxprogramvareklientprogrammet, hvis det kræves. Nogle onlinetelefontjenester bruger en rent webbaseret grænseflade, mens andre bruger stationær software til at styre dine faxer. I sidste ende er grænsefladerne næsten identiske, uanset om de er online eller ej.

5.

Log ind på din onlinefaxkonto.

6.

Vælg 'Ny fax.'

7.

Indtast modtagerens faxnummer.

8.

Indtast oplysninger om brevet.

Vælg 'Vedhæft' for at søge efter den fil, du vil faxe. Online fax-tjenester kan sende Word-dokumenter og PDF-filer.

10.

Klik på 'Send', når du har forberedt faxen til at starte faxprocessen. Afhængigt af, hvordan dine betalingsindstillinger er konfigureret, skal du måske betale for faxen eller faxomkostningerne vil blive trukket fra din konto.

At sende en fax fra din computer uden modem er en stadig mere nem opgave takket være onlinetelefontjenester, der omgår behovet for specialfaxhardware. Der er snesevis af anerkendte online-løsninger, der tilbyder overkommelige faxtjenester, der kan bruges hvor som helst du har en internetforbindelse. Du skal blot sammensætte faxen og vedhæfte dokumenterne via online-grænsefladen, og du er indstillet til at sende faxen. Disse tjenester gør det også muligt at modtage faxer ved at tildele et faxnummer til din konto.