Sådan testes hastigheden af ​​et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se din netværksaktivitet og hastigheder ved hjælp af Task Manager i Windows. Tryk 'Alt + Ctrl + Delete' fra dit tastatur. Windows Vista eller Windows 7: Klik på 'Start Opgavehåndtering' fra vinduet, der vises. Task Manager vises automatisk i tidligere versioner af Windows. Klik på fanen 'Netværk' for at se din netværksaktivitet. Se kolonnen nederst, der siger 'Link Speed' for at se hastigheden på hvert netværk på din computer.

2.

Brug DSLReports til at teste din netværkshastighed. Gå til hjemmesiden. Klik på en server, der skal bruges til at køre testen. Vælg en server, der ligger tæt på din placering, og det har mindst antal brugere. Webstedet kører testen og fortæller din netværkshastighed.

3.

Brug Speakeasy til at teste netværkshastigheden. Gå til webstedet. Klik på et sted, der ligger tæt på din nuværende placering. Vent, mens webstedet tester din netværkshastighed. Resultatet af testen vises i næste skærmbillede.

Der kan opstå problemer med ethvert netværk for at gøre netværksforbindelsen langsom, mens du surfer på internettet. Du har to kurser, når dette sker. Du kan ringe til din internetudbyder for at teste forbindelseshastighederne. Du kan også teste dit netværks ydeevne og hastighed ved hjælp af værktøjer, der er tilgængelige for dig.