Sådan tilslutter du en Wii til en Actiontec Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af forbindelse til en trådløs router

1.

Tænd din Nintendo Wii og lad det starte i hovedmenuen. Vælg Wii-knappen ved at vælge 'Wii' -knappen nederst til venstre på skærmen.

2.

Vælg 'Wii-indstillinger' på højre side af skærmen. < /p>

3.

Klik på den lille pil til højre på skærmen for at rulle til side to af dine Wii-systemindstillinger, og vælg derefter 'Internet'.

4 .

Vælg 'Connection Settings.' Dette vil føre til en menu med tre nummererede tilslutningsspor.

5.

Vælg 'Forbindelse 1' og derefter 'Trådløs forbindelse' på den følgende menu.

6.

Vælg 'Søg efter et adgangspunkt'. Nintendo Wii vil nu automatisk søge efter tilgængelige trådløse netværk.

7.

Vælg dit hjemmenetværk fra listen over tilgængelige adgangspunkter. Hvis din trådløse forbindelse er beskyttet med adgangskode, får du en besked om at indtaste adgangskoden.

8.

Klik på 'OK' for at indtaste dit kodeord og start Nintendo Wii test. Efter at denne test er gennemført, vil Wii udføre en systemopdatering, og du vil kunne udnytte alle sine onlinefunktioner.

Tilslutning med en kablet router

1. < / p>

Slut Wii LAN-adapteren til en tom USB-port på din Nintendo Wii-konsol.

2.

Tilslut Wii til routeren ved at tilslutte den ene ende af ethernet-kabel til Wii LAN-adapteren og den anden til en af ​​de nummererede indgangsstik på din router.

3.

Tænd Nintendo Wii, vælg derefter 'Wii-indstillinger' fra hovedmenuen.

Rul til den anden side af indstillingerne og vælg 'Internet', og klik derefter på 'Forbindelsesindstillinger.'

5.

Klik på 'Forbindelse 1.' På den næste skærm, vælg 'Wired Connection', og tryk derefter på 'OK' for at starte forbindelsestesten. Din Nintendo Wii er nu tilsluttet til Internettet. Nintendo Wii fungerer bedst, når det er parret med en trådløs router --- dette efterlader USB-pladser, der er åbne for spiltilbehør som f.eks. som Rock Band-mikrofoner.

  • Børn skal altid overvåges, når de bruger Wii's online-funktioner.
  • Nintendo Wii har mange funktioner, der kun er tilgængelige, når systemet er forbundet til internettet. Nintendos Virtual Arcade, downloadable game extras og nyheder og vejr opdateringer kræver alle et tilgængeligt netværk, som du kan oprette med enhver Actiontec router.