Sådan tilslutter du et trådløst internetmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trin 1

1.

Find den trådløse krypteringsnøgle og netværksnavnet, der fulgte med dit trådløse internetmodem. De fleste modeller vil have et klistermærke på siden eller bunden af ​​modemmet, der fortæller dig nøglen og netværksnavnet, eller du har muligvis fået dokumentation, der kom med dit modem, der indeholder disse oplysninger. Du skal bruge både til at oprette din trådløse forbindelse.

2.

Åbn listen over tilgængelige trådløse netværk. I Windows 7 skal du finde ikonet for trådløs forbindelse (det ser ud som en række mobiltelefonens signalstænger) ved uret på hjørnet af din Windows-proceslinje og højreklik på den. I Windows Vista skal du gå til knappen 'Start' på din proceslinje og derefter klikke på 'Opret forbindelse til' på startmenuen. I Windows XP skal du gå til knappen 'Start' på din proceslinje og vælge 'Kontrolpanel' fra startmenuen. Dobbeltklik på 'Netværk og internetforbindelser' og dobbeltklik derefter på 'Netværksforbindelser.' Vælg ikonet for trådløs forbindelse, se under 'Netværksopgaver', og vælg 'Se ledige trådløse netværk.'

3.

Vælg dit netværksnavn fra listen over tilgængelige trådløse netværk. Klik på det, og tryk derefter på knappen 'Connect'.

4.

Indtast den trådløse krypteringsnøgle, hvor Windows spørger om en sikkerhedsnøgle eller adgangskode, og tryk derefter på 'Connect' Windows XP / Vista) eller '' OK '(Windows 7). Hvis du indtastede krypteringsnøglen korrekt, vil du nu blive tilsluttet til internettet. Hvis du indtastede krypteringsnøglen korrekt, men det trådløse modem ikke accepterer det, skal du kontakte din Internetudbyder for at få hjælp til nulstilling af nøglen.

Mange DSL- og kabelinternetvirksomheder er begyndt at vedtage trådløse internetmodemer, som deres kunder kan bruge i deres hjemmenetværksopsætninger, så de kan forbinde deres computere, mens de lænker i deres senge, spiser deres morgenmad eller sidder ude på en gårdhave. Du kan nemt forbinde din computer til et trådløst internetmodem.