Sådan tilsluttes et modem til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til 'Internet Out' eller 'To Computer' -stikket på modemets bagside.

2.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til 'Connection In' eller 'Internet' -stikket på bagsiden af ​​routeren.

3.

Slut det andet Ethernet-kabel til Ethernet netværksstik på bagsiden af ​​din computer. Bemærk, at der på bærbare computere kan være denne forbindelse på den bærbare computer.

4.

Slut den anden ende af det andet Ethernet-kabel til en af ​​de nummererede stik på bagsiden af routeren. Afhængig af routerens fabrikat og model kan disse jacks være mærket som 'Til computer' eller 'Internet ud'.

Tips og advarsler

  • Brug en trådløs router, hvis du har laptops med Wi-Fi-funktioner. På denne måde kan du forbinde computere uden Wi-Fi via Ethernet-kabel og stadig få fordel af en trådløs forbindelse til bærbare computere.
  • En router giver dig mulighed for at forbinde flere computere til et enkelt internetadgangspunkt via et modem som et kabel- eller DSL-modem. Computere, der har et indbygget Ethernet-netværkskort, kan oprette forbindelse til routeren, og routere kan variere i antallet af forbindelser, de kan håndtere. Hvis du vil oprette et lokalnetværk (LAN) eller bare vil dele en internetforbindelse, skal du have en routerforbindelse til computeren.