Sådan får du bedre modtagelse med et trådløst PCMCIA-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt routeren. Modtagelse på PCMCIA-kortet påvirkes af, hvor langt det er fra den trådløse kilde. Flyt routeren til et åbent område, der er tættere på den bærbare computer og væk fra metalskabe, telefoner og mikrobølger. Flyt også routeren væk fra gulve og væk fra for mange vægge - især udenfor vægge. Alle disse kan forstyrre det trådløse signal.

2.

Opgrader routeren og / eller det trådløse PCMCIA-kort. Hvis den trådløse router bruger en trådløs standard, der er lavere end den, der bruges til det trådløse kort, kan både hastighed og modtagelse blive påvirket. Sørg for at bruge den nyeste trådløse standard på både den trådløse router og det trådløse kort, f.eks. 802.11n. Se PCMCIA's brugermanual for at se, hvilken standard den bruger.

3.

Tilføj en trådløs extender. Jo længere den bærbare computer er fra routeren, desto svagere er det trådløse signal. En trådløs forlænger kan forstærke det trådløse signal ved svage punkter, hvilket vil forbedre modtagelsen på det trådløse PCMCIA-kort. Afstands- og dækningsområdet, som den trådløse forlænger kan strække sig til varierer afhængigt af producenten, men det kan i det mindste bidrage til at udvide signalet til de fjerneste dele af det område, du forsøger at dække.

4.

Opdater driveren til det trådløse PCMCIA-kort. Hvis kortet bruger en forældet driver, fungerer den muligvis ikke optimalt. Du kan downloade og installere den nyeste driver fra producentens hjemmeside.

5.

Match producenten mellem routeren og det trådløse PCMCIA-kort. Nogle gange bruger du samme mærkeruter og trådløst PCMCIA-kort kan hjælpe med at forbedre signalkvaliteten, fordi de er mest kompatible med hinanden.

PCMCIA er en grænseflade, der bruges i mange bærbare computere, der bruger udskiftelige kort til at forbinde en række eksterne enheder. En type PCMCIA-kort er et trådløst internet-kort, som forbinder din bærbare computer med et trådløst netværk. En række faktorer kan imidlertid påvirke modtagelsen på det trådløse kort.