Sådan opsætter du 2 e-mail-konti via Outlook 2002 på NetZero

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Microsoft Outlook 2002 og klik på 'Værktøjer.'

2.

Klik på 'E-mail-konti.'

3.

Klik på 'Tilføj en ny e-mail-konto' fra vinduet, der er åbnet øverst i det vigtigste Outlook 2002-programvindue. Når du har valgt denne mulighed, skal du klikke på knappen 'Næste'.

4.

Indtast de oplysninger, der er relevante for din e-mail-konto. Du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode, så Outlook 2002 har de nødvendige oplysninger, der skal hentes nye meddelelser, samt angive webadressen på din e-mail-server. Når du er færdig med at oprette kontoen, skal du klikke på 'Afslut'.

5.

Gentag trinene for at konfigurere den anden e-mail-konto i Microsoft Outlook 2002. Når du er færdig , kan du hurtigt kontrollere begge e-mail-konti for nye meddelelser, når du logger ind på din NetZero internetforbindelse.

Microsoft Outlook 2002 er et program, som du kan bruge til at logge på internettet og administrere dine forskellige e-mail-konti. Outlook 2002 bruger din NetZero internetforbindelse til at oprette forbindelse til din e-mail-server og overføre eventuelle tilgængelige nye meddelelser til din computers harddisk. Outlook 2002 giver dig også mulighed for at svare på disse meddelelser, hvis du vælger det. Hvis du vil oprette to e-mail-konti i Outlook 2002 på en NetZero-internetforbindelse, skal du gå gennem menuen 'Outlook 2002'.