Sådan opsættes en Belkin G trådløs router med satellit

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din Belkin Wireless G-computerrouter til dit satellit-internetmodem med et Ethernet-kabel. Når Ethernet-kablet er tilsluttet til begge enheder, vises et indikatorlys på forsiden af ​​Belkin Wireless G router.

2.

Åbn din webbrowser.

3.

Indtast IP-adressen til Belkin Wireless G-routeren i din webbrowsers adresselinje. IP-adressen på din Belkin Wireless G-router er 'http://192.168.2.1' (uden anførselstegn).

4.

Indtast brugernavnet til din Belkin G Wireless router. Der er ikke adgangskode, medmindre du har angivet en selv på et tidligere tidspunkt. Klik på 'Send' for at se din Belkin Wireless G router 's' Indstillinger 'side.

5.

Brug fanen' Generelt 'for at give dit Belkin Wireless G router-netværk et navn . Dette navn vil være nødvendigt for at identificere dit netværk på computere, der forsøger at oprette forbindelse til det.

6.

Brug fanen 'Sikkerhed' til at konfigurere et kodeord for det netværk, der oprettes af din Belkin Wireless G router. Du kan vælge den type kryptering du vil placere på dit netværk, og derefter enten vælge din egen adgangskode eller få en tilfældigt genereret til dig. Når du gør dette, vil din Belkin Wireless G router blive konfigureret og konfigureret til brug med din satellit-internetforbindelse.

En Belkin Wireless G router er en enhed, der kan oprette en bred trådløs trådløs computer eller et internetnetværk i dit hjem eller forretningssted. Trådløs G-router kan tage enhver form for eksisterende internetforbindelse og gøre det til et trådløst netværk - endda en satellit-internetforbindelse. For at indstille alt korrekt skal du først forbinde routeren til satellitmodemet og derefter konfigurere routeren via din webbrowser.