Sådan overfører du data fra en computer til en anden med et kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut krydskabelskabet fra netværksinterfacekortporten bag på computeren til NIC-porten på den anden maskine. Genstart hver pc.

2.

Klik på 'Start' menuen og vælg 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'Netværksindstillinger' (Windows XP). I Windows Vista skal du klikke på knappen 'Start' og skrive 'control netconnections' i søgefeltet. I Windows 7 skal du klikke på knappen 'Start' og skrive 'se netværksforbindelser' i søgefeltet.

3.

Højreklik på din aktive netværksadapter og vælg 'Egenskaber , TCP / IP-indstillinger. ' Din aktive netværksadapter er den adapter, der for øjeblikket er tilsluttet dit netværk. Det vil have en form for et grønt mærke eller ikon ved siden af ​​det, der angiver, at det er forbundet.

4.

Klik på knappen 'Brug følgende IP-adresse' og indtast '192.168.0.1' og indstil undernetmasken til '255.255.255.0'. Klik på knappen 'Brug den følgende DNS-server' og indtast '192.168.0.1 '. Genstart pc'en.

Gentag denne proces på den anden maskine, og erstatt IP-adressen og DNS-serveren med' 192.168.0.2 '.

6.

Deaktiver eventuelle software firewalls, du kan køre. Windows-firewall'en er placeret på siden Kontrolpaneler u0026 gt; Sikkerhedscenter. Hvis du kører en firewall fra en tredjepart, skal du konsultere Brugervejledning til instruktioner om, hvordan du deaktiverer den.

7.

Vælg 'Mine netværkssteder' (Windows XP) eller 'Network' (Windows Vista / 7) mulighed på den computer, som du overfører data til. Find ikonet for den computer, hvorfra du vil overføre dine data og dobbeltklikke på den.

8.

Naviger til den rigtige mappe og træk de relevante filer til dit skrivebord for at kopiere dem til din nye maskine.

Ingen kan lide at skulle genoprette deres egne data. Normalt er processen rodet, kompliceret og tidskrævende. Selv om du fjerner den fysiske harddisk og genopretter dataene via USB, er en brugbar overførselsmetode, der forlader computeren i ét stykke, og ved at bruge et simpelt Ethernet-crossover-kabel til at hente dine data over et lokalt netværk, er det en langt mere effektiv måde at hente vejledende bits og byte.