Sådan tilføjes musik til MySpace Med en URL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en gratis lyd-hosting-tjeneste som Snapdrive.net eller MailboxDrive.com. En omfattende liste over sådanne websteder er tilgængelig på Filehosthome.com.

2.

Indtast navnet på dit ønskede lydspor og kunstneren (f.eks. 'Lugt ligesom Teen Spirit; Nirvana 'i søgemaskinen til dit valgte fil-hosting-websted. Hvis det ikke har det, kan du altid prøve et andet websted, men husk at mange websteder er forsigtige med at være vært for filer, der er licenseret eller på anden måde ulovligt at dele frit

Klik på resultatet, der matcher din fil for at hente muligheder som 'download' og 'lyt nu'.

4. < / p>

Klik på den mulighed, der læser 'få denne fils URL' (eller noget lignende). Du får en URL, der slutter med '.mp3.'

5.

Vælg og kopier URL'en ved hjælp af computerens mus.

6.

Log ind på din MySpace-konto og vælg 'Rediger profil' fra fanen Profil .

Bestem hvilken del af din MySpace-profil, du vil have din MP3-URL vist i (f.eks. 'Om mig' sektionen.) Du kan indtaste det i stort set ethvert felt du ønsker.

8.

Indtast følgende HTML-kodesekvens i dit valgte felt:

u0026 lt; embed src = 'YOUR\_MP3\_FILE.mp3 '
width =' 300 '
height =' 90 '
loop =' false '
autostart =' false '/ u0026 gt;

9. < / p>

Udfyld de indlejrede src-prøve citerer ovenfor med din MP3-fils URL.

10.

Klik på 'Gem ændringer' på redigeringsprofil skærmen se din profil. Din MP3-URL skal vises som en musikafspillerbar, besøgende kan kontrollere, stoppe og starte dit musikalske valg i deres fritid.

Tips og advarsler

  • Sørg for Du har rettigheder til din MP3-fil, før du bruger den. Det er ulovligt at downloade og offentligt dele licenseret musik uden ejerens samtykke.
  • At dele musik, du elsker med venner, er en af ​​de bedste dele om at have en MySpace-konto. Ved hjælp af webstedets træk-og-slip-system i afspilning af afspilningslister kan næsten alle oprette en personlig gruppe sange, som deres tilhængere kan nyde. For nogle super-fans er afspilningslisten sange tilgængelige via MySpaces søgemaskine ( som kun stilles til rådighed af de kunstnere, der sender dem), er det simpelthen ikke. Heldigvis kan enhver MP3-lydfil, der er hostet på internettet, indlejres på din profil.