Farer ved computerservere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Computerservere er integreret i netværk af forskellige computere og giver folk mulighed for at dele information på et netværk samt at få adgang til internettet over hele verden hurtigt og nemt. Men nogle servere kan forårsage mere skade så godt for dig og din computer, og det er vigtigt at kende disse farer, før de sker for dig.

Upålidelighed

Mange mennesker skaber servere i deres hjem og forretning og tillader folk at bruge dem gratis, da de hellere ville beskæftige sig med vedligeholdelse og vedligeholdelse af en server selv, snarere end betale et større firma for at gøre det. Denne server kan dog ofte løbe ind i tekniske fejl og problemer, der fungerer korrekt, hvilket kan bremse eller endda stoppe arbejde eller kommunikation, du skal gøre over internettet. Dette kan påvirke dit job eller dit personlige liv i betragtning af, at vi stoler meget på at have konstant adgang til internettet.

Identity Theft

Brug gratis, åbne proxyservere eller servere, der ikke er ordentligt sikret, og hackere kunne få Adgang til personlige oplysninger, som du indtaster via internettet. Disse oplysninger kan omfatte adgang til alle dine e-mail-konti samt dine online bankingoplysninger, hvilket kan føre til, at hackere dræner alle pengene ud af din konto, ødelægger personlige og forretningsforbindelser online og køber varer, som kan koste dig store mængder penge. Identitetsstyveri er en regelmæssig begivenhed i denne dag og alder, og dette er en af ​​de primære måder, tyverne får adgang til folks informationer.

Computervirus

Disse gratis proxyservere tillader også computervirus adgang til din computer hardware, evt. udslette al information på din computer eller forårsage alvorlig fejlfunktion. Denne risiko er ikke værd at koste omkostningerne ved de data, du måtte tabe eller omkostningerne ved forsøg på datagendannelse. Hvis du skal bruge servere, der er ' t ordentligt beskyttet, er det altid en god ide at regelmæssigt sikkerhedskopiere dataene på din computer på en ekstern harddisk. Virusdetektionssoftware er også en god ting at downloade, for at være ekstra sikker.