Hurtigste måder at overføre store filer til

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  De fleste e-mail-servere har begrænsninger på størrelserne af filer, der kan sendes, fra 5 til 20 megabyte data ad gangen. Når meget store filer skal overføres fra computer til computer, er der en række forskellige filoverførselstjenester, der kan transportere meget store filer relativt hurtigt, så det ikke koster brugerne helt.

Flashdrev

Flashdrev er små harddiske, der kan passe på en nøglering og regelmæssigt kan gemme flere og flere data, da nye generationer af denne teknologi frigives. De fleste flashdrev, som kan købes til under 20 dollars, gemmer tiere gigabyte data. Hvis den person, der har brug for den store computerfil, vil blive set af dig, eller du kan få nogen til at levere den til dem, så kan filen simpelthen downloades til flashdrevet, og drevet kan afleveres til dem. Når de har drevet, kan de derefter downloade filen til deres computer på kort tid.

YouSendIt.com

Hvis du sender en særlig stor fil hundreder af miles væk eller i udlandet via e-mail, er online site YouSendIt.com er en af ​​de mest pålidelige websteder, der skal bruges til at sende disse filer. Du behøver ikke engang at registrere en konto. Du skal blot gå til hjemmesiden, indtaste din email adresse og modtagerens e-mail-adresse og derefter vedhæfte filen og trykke på send. Filen uploades og sendes via ftp til et websted sammen med en email til modtageren, der indeholder et link til filen. Modtageren kan gå til webstedet og downloade den pågældende fil til deres computer. Denne download er tilgængelig til download i 7 dage. Grænsen for filstørrelse via YouSendIt.com er 100 megabyte.

Filfabrik

File Factory er et andet online-websted, som giver dig mulighed for at sende flere store filer på én gang. Denne tjeneste giver dig mulighed for at uploade op til 25 filer på én gang og tillader op til 300 megabyte i størrelse for alle filerne. Filerne er så tilgængelige, hvor de mennesker, du sender dem, kan downloade filerne, når de vil. Du skal tilmelde dig den gratis service. Hvis du betaler for premium service, kan du oprette dit eget torrent site og jævnligt uploade og downloade filer.