Sådan bruges et 2Wire Home Networking Modem som en stand-alone

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut computeren til 2Wire-modemet med en ethernet-kabel. Du kan bruge nogen af ​​de fire ethernet-porte på 2Wire-modemet.

2.

Skriv 'gateway.2wire.net' i adresselinjen i din webbrowser for at få adgang til brugeren grænseflade. Du kan oprette forbindelse via en hvilken som helst browser, herunder Internet Explorer.

3.

Klik på ikonet 'Bredbåndslink' for at komme til bredbåndslinkoversigtssiden. Klik på linket 'Avancerede indstillinger' for at komme ind på siden for bredbåndslinks avancerede indstillinger.

4.

Indtast dit systemadgangskode for at komme ind i dette afsnit af grænsefladen. Hvis du har glemt adgangskoden, skal du følge instruktionerne nederst i vinduet for at nulstille det.

5.

Vælg den relevante 'Forbindelsestype' afhængigt af din internetudbyder. De fleste udbydere bruger en 'PPPoE' forbindelsestype. Hvis dette er tilfældet, skal du indtaste et brugernavn, normalt i form af en e-mail-adresse og adgangskode, som din udbyder har på filen til din forbindelse.

6.

Klik på knappen 'Gem' for at opdatere disse indstillinger. 2Wire-modemet tager cirka 20 sekunder at genoprette forbindelse med nye indstillinger. Modemet kan også genstarte sig inden for de næste par minutter efter at disse ændringer blev foretaget.

Tips og advarsler

  • Hvis forbindelsestypen i Trin 5 står 'DHCP ', så er der intet yderligere at skrive.
  • Hvis du har glemt dit brugernavn i trin 5, skal du kontakte din tjenesteudbyder. Hvis du glemmer dit systemadgangskode, kan du blive bedt om at kontakte 2Wire teknisk support for at nulstille adgangskode.
  • Frittstående modemer er det eneste udstyr, du skal oprette forbindelse til internettet. Det betyder, at der er mindre rod, da der ikke er andre routere eller switche involveret. Frittstående modemer kan bruges til at forbinde computere, printere og spil systemer i dit hjem. Alle 2Wire home networking gateway-modeller har en grænseflade og arbejder sammen med enhver DSL-leverandør (Digital Subscriber Line).