Sådan finder du et WPA nummer til Sky Broadband?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut en computer til Sky Broadband router ved hjælp af et Ethernet-kabel. Din computer skal have en Ethernet-port på siden eller bagsiden. Tilslut den anden ende af kablet til en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​routeren.

2.

Åbn din internet browser og skriv 'http: //192.168. 0.1 'i adressemnet.

3.

Indtast brugernavn og adgangskode på sikkerhedsskærmen. Standardbrugernavnet er 'admin', og standardadgangskoden er 'himmel' eller 'kodeord' afhængigt af routermodellen.

4.

Klik på linket 'Trådløse indstillinger' på venstre rude.

5.

Se nederst på siden for sikkerhedsindstillingerne. Hvis WPA-sikkerhed er aktiveret, vises sikkerhedsnøglen.

Tips og advarsler

  • Hvis du allerede har forbindelse til netværket, gør du ikke skal fysisk oprette forbindelse til routeren. Hvis du ikke kan tilslutte, fordi du ikke kender WPA-nøglen, skal du bruge Ethernet-kablet som nævnt.
  • Sky Broadband er baseret på Det Forenede Kongerige og tilbyder en gratis trådløs router til alle, der bruger deres internet-service. Routeren giver hjemmebrugere mulighed for at sende deres internet-signal trådløst til flere computere. Hvis du opretter et hjemmenetværk uden sikkerhed, kan alle inden for tæt rækkevidde oprette forbindelse til dit netværk. WPA er en sikkerhedsforanstaltning, der kræver en adgangskode, før en bruger kan få adgang til netværket. Hvis du har glemt WPA-nøglen eller ønsker at ændre den, kan du få adgang til sikkerhedsindstillingerne ved at oprette forbindelse til din Sky Broadband-router.