Sådan installeres et højhastighedsmodem, filtre og trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvilke telefonstik der bruges. Placer et filter på hver af disse telefonstik og tilslut den enhed, der var der, i filteret. Dette forhindrer enhederne i at forstyrre DSL-signalet til modemet. De forhindrer også telefonerne i at få linjestøj.

2.

Slut højhastighedsmodemet direkte til telefonstikket, hvor du vil have det stationeret. Hvis du skal tilslutte en telefon til den samme jack, kan du bruge et to-port DSL-filter her. Sørg for, at DSL'en er tilsluttet den korrekt mærkede port på filteret.

3.

Tilslut de medfølgende strømkabler til modemet og routeren. Tilslut en Ethernet-kabel fra den eneste Ethernet-port på modemet til den indgående Ethernet-port på routeren.

Tips og advarsler

  • Hvis dit modem har flere Ethernet-porte, det er allerede en router og skal muligvis placeres i brotilstand for at have en anden router bag den.
  • Brug kun strømkablerne fra producenterne af udstyret til at forhindre hardwarefejl.
  • Opkaldsforbindelser var hovedsagelig designet til at fungere med kun en computer ad gangen. Oprettelse af et hjemmenetværk med højhastigheds-internet er meget mere involveret. Modemer, filtre og routere er alle en del af et komplet trådløst hjemmenetværk ved hjælp af højhastigheds-DSL.