Sådan opretter du trådløst internet til et Compaq Presario CQ50-105NR

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel mellem dit modem og porten 'Bredt netværk' eller 'WAN' på den bageste ende af din trådløse router, hvis du ikke allerede har gjort det. Brug routerens installations-cd til at installere softwaren på din Compaq-bærbar computer.

2.

Åbn Compaqs startmenu og klik på ikonet 'Netværk'. Klik på knappen 'Netværk og delingscenter'. Klik på linket i venstre side af vinduet, der er mærket 'Opret forbindelse til et netværk.' Klik på knappen 'Vis' og vælg 'Trådløs'.

3.

Rul gennem listen over nærliggende netværk og find navnet på din trådløse router. Klik på ruterens indgang og vælg 'Connect.'

4.

Indtast routers krypteringsadgangskode, hvis du sætter en op, når du installerer routersoftwaren. Klik på 'OK' for at oprette forbindelse til den trådløse router med din Compaq Presario CQ50-105NR bærbar computer.

Tips og advarsler

  • Indstillingerne vil være lidt forskellige, hvis du har opgraderet din Compaq laptop til Windows 7. Klik på 'Konfigurer en ny forbindelse eller netværk' i vinduet 'Netværk og deling'. Vælg 'Tilslut manuelt til et trådløst netværk', og vælg derefter routeren i listen over tilgængelige trådløse netværk.
  • Hvis du opretter forbindelse til en trådløs internetkilde på et sted uden for dit hjem, f.eks. Et lokalt internet cafe, behøver du ikke at installere nogen router-software. I Windows Vista skal du åbne startlinjen, klikke på 'Opret forbindelse til' og derefter vælge netværkets navn. I Windows 7 skal du højreklikke på netværksknappen i meddelelseslinjen og derefter Klik på netværksnavnet.
  • Der er et trådløst kort installeret inde i din Compaq Presario CQ50-105NR laptop, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til ethvert trådløst netværk inden for rækkevidde. Før du surfer på internettet, skal du først oprette den trådløse forbindelse i Compaqs operativsystem. Tilslutning til et trådløst netværk er en hurtig og enkel proces, uanset om du er hjemme ved hjælp af din egen trådløse router eller på et andet sted med en Wi-Fi hot spot.