Definer IEEE standarder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

IEEE-familierne

Den vigtigste IEEE-standard, 802, er opdelt i flere mindre standarder, der hver især fokuserer på forskellige netværkstyper. De vigtigste IEEE-familier er 802.1 til LAN og MAN-broer og ledelse; 802.2 til Logisk Link Control eller LLC; 802,3 CSMA / CD til Ethernet; 802.11 til trådløse forbindelser; 802.15 for trådløst personlig område netværk eller WPA. Der er dog også andre familier til rådighed for at yde ekstra tjenester.

IEEE i produktion

Det er afgørende at indstille nogle klare standarder for produktproducenter, der skal følge ved installation af netværkshardware, for at reducere eller eliminere hardwarekompatibiliteter. Når du erhverver noget netværkshardware, skal du sørge for, at det overholder IEEE-standarderne for netværksfeltet, hvor det skal bruges. Ellers kan hardwareen udføre dårligt.

IEEE in Management

IEEE-standarder er vigtige når der projekteres og oprettes et netværk. Selvom IEEE-standarderne ikke er obligatoriske, vil de efterfølgende sikre en let at følge netværksopsætning, styring og fejlfinding. Desuden sikrer design af et netværk af IEEE-standarderne kompatibilitet med andre netværksfamilier, og Nem sammenkobling af netværk som LAN til WAN.

Forkortelserne

Anerkendte forkortelser og akronymer, der bruges og anerkendt på verdensplan, er et andet nøglepunkt i IEEE-standarderne. Vilkår som LAN, WAN, ISDN og mange andre ville ikke eksistere hvis det ikke var IEEE-standarderne.

Fordele ved IEEE-standarder

At have et netværk eller hardware-stykke, der overholder IEEE-standarderne, vil gøre arbejdet nemmere. Gode driftsresultater, maksimal kompatibilitet med ethvert andet hendes IEEE-kompatible dele og ingen radiointerferenser er også fordele. Den vigtigste fordel er tilgængeligheden af ​​teknisk support, når det er nødvendigt, fordi hver netværksspecialist skal have god kendskab til IEEE-standarderne. Institutt for elektriske og elektroniske ingeniører standarder refererer til netværkskommunikationsmetoder, protokoller og udstyr. Standarden er opdelt i flere familier - 802, 802.1, 802.3, 802.11 osv. Hver af familierne beskæftiger sig med en anden netværkstype, som f.eks. LAN, MAN, WAN og WPA. IEEE-standarderne giver mulighed for korrekt oprettelse eller identifikation af enhver form for netværk.