Sådan opretter du en Linksys-switch efter en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag et øjeblik at planlægge. Afbryderen skal placeres et sted nær routeren, og du skal bruge et kort 'straight through' Ethernet-kabel for at forbinde kontakten til routeren. Du skal også bruge en eller flere længere Ethernet-kabler til at forbinde dine computere til kontakten. Overvej de længder og antallet af kabler, du har brug for til dit netværk, og køb dem.

2.

Tilslut et kabel fra uplink-porten på bagsiden af ​​kontakten til en af nummererede LAN-porte på bagsiden af ​​routeren. Enhver gratis LAN-port på routeren kan bruges, men ikke portene mærket 'WAN' eller 'Uplink.'

3.

Slut computere eller andre enheder til de nummererede porte på bagsiden af ​​kontakten ved hjælp af Ethernet-kabler. Ethernet-portene bag på computeren ser ud som dem på kontakten, og det skal være ret nemt at finde.

4.

Kontroller, at routeren har en liveforbindelse til internettet. Hvis alt er korrekt forbundet, vil omskifteren lære, hvad den skal vide automatisk fra routeren uden yderligere konfiguration, og dit netværk skal være aktivt.

Tips og advarsler

< / p>
  • En switch kræver ekstern strøm, så sørg for, at kontakten er placeret i nærheden af ​​et stikkontakt.
  • En Ethernet-switch er en nem måde at udvide dit lokale netværk på. Linksys tilbyder flere lavprisomskiftere, der giver dig mulighed for at tilføje fem til 16 computere eller andre enheder som netværksprintere til dit lille hjem / kontor netværk. I modsætning til et simpelt hub er en switch en 'intelligent' enhed, der kun ruter data til den relevante hardwareadresse. Dette gør dit netværk meget effektivt ved at eliminere 'kollisioner' af data på netværket. Afbrydere er nemme at installere og kræver ingen konfiguration eller vedligeholdelse.