Hvordan kan jeg kontrollere min downloadhastighed?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til en online downloadhastighedskontrol komponent. (Se Ressourcer for en liste over tilgængelige websteder at vælge imellem.)

2.

Tillad, at webstedet indlæser og registrerer computerens internetudbyderadresse. et øjeblik, da webstedet begynder en øjeblikkelig scanning.

3.

Vælg webstedets linkindstilling for at begynde at teste computerens internetforbindelse.

4.

Bemærk den beregning af megabytes per sekund, der vil blive genereret, når siden til sideafprøvning af komponent genoplæses. Dette er din beregnede downloadhastighed.

5.

Rul ned til bunden af ​​resultaterne, og gennemgå synopsisoplysningerne om din beregning. Synopsis vil give dig en detaljeret gennemgang af din computers score og angive om din downloadhastighed er op til par eller ej ikke.

Tips og advarsler

  • SpeakEasy.com og McAfee Speedometer er de mest velrenommerede downloadhastighedskontrolressourcer online.
  • Downloadhastigheden på en computer kan være en stærk afgørende faktor i computerens ydeevne og internetbrowser-forbindelse. Downloadhastigheden angiver, hvor hurtigt eller langsom din computers internetforbindelse kan indlæse og behandle oplysninger. Downloadhastighed er for nylig blevet meget vigtigere for brugerne, da onlinejob også kræver, at computerejere har en vis hastighed og båndbredde til at behandle information. Derfor er mange ressourcer tilgængelige online, så du kan kontrollere din computers downloadhastighed og båndbredde gratis.