Sådan downloades et videoklip fra internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på hyperlinket, der er forbundet med et online videoklip. Venstre klik på dette hyperlink vil tillade dig at se videoen, men med højre klik på den åbnes en rullemenu. Klik på 'Gem som'. Vælg en mappe på din computer, hvor du kan lide at gemme din video, og klik derefter på knappen 'Gem' for at downloade videoklippet til din computer.

2.

Se efter en 'Download this Video' -knappen. Nogle websites giver brugerne mulighed for frit at downloade videoer, der er indlejret på et websted, og endda gør det nemt ved at give en passende mærket knap. Find blot knappen 'Download this Video', klik på den og vælg en

3.

Brug et websted som 'KeepVid' (se Referencer) eller 'DownloadYouTubeVideos', hvor du kan lide at gemme filen, når downloadet er færdigt. (se Referencer) for at gemme flash-videoer, der ikke har hyperlink eller ingen 'Download' -knap. Dette er de typer af videoer, der findes på websteder som YouTube eller Break.com. Du skal blot indsætte webadressen til den videofil, du vil gemme i adresselinjen på siden, du bruger, og klik på knappen 'Download' for at downloade videofilen på din harddisk.

4 .

Opgrader til QuickTime Pro. Visse high definition-videoer kræver, at du downloader Apples QuickTime-software for at kunne se. Mens versionen af ​​QuickTime, som giver dig mulighed for at se disse videoer, er gratis, er den version, der giver dig mulighed for at gemme disse videoer, ikke. Ved opdatering til QuickTime Pro Du kan downloade en QuickTime-videofil, du kan lide fra internettet ved at klikke på pileknappen i videovinduet i din webbrowser og klikke på 'Gem som'.

Hvis du har fundet et link til en videofil på internettet, er der en række måder at downloade den pågældende fil på din computers harddisk, selvom det ikke er indlysende. Du kan gemme enhver videofil, du gerne vil have til din computer for at se senere, selvom det er en flash-video, der er indlejret i et websted som YouTube eller MetaCafe. Du skal blot vide, hvor du skal se for at aktivere muligheden for at downloade filen til din computer.