Sådan gør du dit trådløse signal stærkere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer den trådløse router på en høj hylde eller bord væk fra store metalgenstande og andre trådløse elektroniske enheder. Højde er afgørende, fordi den giver den trådløse router mulighed for at udsende signalet yderligere og med mindre interferens. Store metalgenstande og andre trådløse elektroniske enheder kan også forstyrre routerens evne til at udsende et klart, uafbrudt signal.

2.

Monter den trådløse router på en væg nær loft, hvis din umiddelbare miljø mangler strategiske højdepunkter.

3.

Køb og installer en trådløs boosterantenne for at forbedre styrken af ​​dit trådløse signal. Omnidirektionelle boosterantenner udsendes i alle retninger og fungerer bedst for routere placeret i midten af ​​et værelse eller et hjem. Directionelle boosterantenner sender det trådløse signal i en begrænset radius og kan virke bedst for routere placeret i hjørnerne.

4.

Køb og installer trådløse signal repeater. Signal repeater er placeret inden for den eksisterende router s område og vil sende det samme signal inden for sin egen radius. Trådløse signal repeaters har den ekstra fordel, at de ikke kræver adgang til kabelforbundet adgang til bredbånd, da de ikke er et frittstående trådløst tv-selskab.

5.

Ændre frekvensen af ​​andre trådløse elektroniske enheder for at undgå interferens med den trådløse router. For eksempel, hvis din trådløse router sender 2,4 GHz-frekvensen, skal du købe telefoner og trådløse enheder, der udsendes med en anden frekvens.

6.

Skift trådløse radiokanal på din trådløse router for at minimere signalinterferens fra andre trådløse elektroniske enheder. Du kan typisk få adgang til denne valgmulighed ved at besøge setup-siden på din router (som normalt er tilgængelig for enhver computer, der er tilsluttet din router).

Bare fordi din eksisterende router synes at have begrænset trådløse funktioner, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal udskifte den med en dyr, avanceret router for at få bedre ydeevne. Andre faktorer kan faktisk påvirke din trådløse signalets styrke. Med nogle strategiske positioneringer og billige tilføjelser kan du øge styrken af ​​dit trådløse signal, mens du kun bruger en brøkdel af, hvad det ville koste at købe en ny router.