Sådan opbygger du en trådløs Ethernet-bro

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut ethernetkablet fra computeren til en af ​​de fire åbne LAN-porte bag på en af ​​routerne.

2.

p> Åbn en webbrowser i computeren, og indtast adressen til routeren. Adressen udskrives i routeren 's brugervejledning eller er undertiden trykt på selve routeren. Formatet for adressen er ofte 192.168.XX Hvis et vindue dukker op og beder om loginoplysninger, har de fleste routere et standard brugernavn på 'admin 'og en standard adgangskode til' adgangskode '. Se brugervejledningen til specifikke loginoplysninger.

3.

Skriv ned LAN / WAN Mac Address. Afhængigt af routeren, Disse oplysninger kan være på forskellige steder, f.eks. 'Status' eller 'Grundlæggende indstillinger.' Se brugervejledningen eller gennemse de forskellige faner for at finde LAN / WAN Mac-adressen.

4.

Klik på den trådløse bromenu i routerinterfacet. Igen kan dette være på forskellige steder med forskellige routere. Nogle routere kan have en trådløs brofane, mens andre måske har den under 'Trådløs' eller 'Avanceret' indstillinger

5.

Kontroller boksen, der muliggør trådløs brodannelse.

6. Se i brugervejledningen eller gennemse menuerne. .

Klik på boksen, der angiver hvilke adgangspunkter der kan oprette forbindelse til netværket. Denne indstilling begrænser, hvilke enheder der kan oprette forbindelse til routeren, mens den er i brudtilstand. Indtast den LAN / WAN MAC-adresse, du tidligere har optaget for at begrænse adgangspunktet til enheder ved hjælp af LAN / WAN MAC-adressen.

7.

Gem indstillingerne og afslut routeren.

8. Tag ethernetkablet fra den første router ud og tilslut den til en åben LAN-port på den anden router.

9.

Gentag trinene ovenfor for at konfigurere den anden router. Efter konfigurationen skal den trådløse ethernet-bro være komplet.

En trådløs ethernetbro forbinder to netværk sammen. Broen er bygget ved at konfigurere to trådløse routere til at fungere i brotilstand, hvilket betyder, at de kun kommunikerer trådløst med hinanden. En kablet enhed på en af ​​routerne kan bruge den trådløse bro til at kommunikere til en kablet enhed på den anden router.