Sådan opretter du forbindelse til DSL Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestil DSL-service fra din lokale udbyder. Du skal bruge en bestemt routerboks, ledninger og filterstik. Disse varer kan komme fra din tjenesteudbyder, eller det kan være nødvendigt at købe dem separat.

2.

Slut den ene ende af telefonlinjen til filterstikket og sæt filteret i ind i din telefon vægstik. Tilslut den anden ende af din telefonlinje til telefonporten på din DSL-routerboks

3.

Tag stikket ud af stikkontakten og afbryd alle internetledninger eller stik fra din gamle internettjeneste, hvis de er til stede.

4.

Slut den ene ende af din Ethernet-kabel til den relevante port på din DSL-boks. Anbring den anden ende i den rigtige port på din computer. Ethernet-ledningen ligner en telefonledning, men bliver tykkere og er ofte gul eller grøn. Forbindelseshovedet på Ethernet-ledningen vil være lidt større end den på en almindelig telefonledning.

5.

Slut netledningen til din DSL-boks til en almindelig stikkontakt. Tilslut din computer tilbage.

6.

Konfigurer din computer til din nye internet-tjeneste ved hjælp af den medfølgende opsætningssoftware.

Tips og Advarsler

  • Hvis du sidder fast under installationen, har de fleste tjenesteudbydere et gratisnummer for at ringe til hjælp.
  • Aldrig arbejde med elektronik med tændt. < / li> Uanset om det er for arbejde eller for leg, er internettet en del af vores moderne verden. Kommunikation via e-mail og søgning efter information via søgemaskiner er blevet daglige begivenheder. Når du beslutter dig for at nedgradere fra kabletjenesten eller opgradere fra opkalds service, vil DSL sandsynligvis være dit valg. Du har ikke længere brug for en tekniker til at tilslutte DSL - du kan selv gøre det ved at følge et par instruktioner.