Sådan overfører du et domænenavn fra Yahoo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vent mindst 60 dage siden du købte eller overførte domænet fra eller til Yahoo. Du kan ikke overføre et domæne hurtigere end dette på grund af ICANN-reglerne.

2.

Lås dit domæne op ved at logge ind på Yahoo Domain Control Panel og klikke på 'Edit Domain Locking' link. Sørg for, at domænet er låst op.

3.

Log ind på den administrative e-mail-adresse for domænet, som du skal kunne logge ind på denne konto, når Ny domæneudbyder sender dig en e-mail for at bekræfte overførslen. Dette er nødvendigt, da du skal bekræfte overførslen, inden den må finde sted.

4.

Find din autorisationskode fra Yahoo. Du kan gøre dette via Yahoo Domænekontrolpanel.

5.

Kontakt din nye domæneudbyder for at starte overførselsprocessen. Du skal give den nye domæneudbyder din godkendelseskode samt loggen ind i din email-adresse for domænet. Følg instruktionerne fra den nye domæneudbyder for at fuldføre processen. Du har nu overført domænenavnet fra Yahoo.

Tips og advarsler

  • Annuller din plan med Yahoo, når domænet er overført.
  • Når det kommer til domæner og registrering, har domæneejere mange valg. Ikke alene kan de registrere et nyt domæne fra flere udbydere, men de kan også overføre et domænenavn fra en udbyder til en anden. Hvis du har et domæne registreret via Yahoo og er blevet utilfreds med tjenesten - eller bare vil have en bedre pris - så kan du være på udkig efter at overføre et domænenavn fra Yahoo. Mens nogle måske tror, ​​at dette ville være en hovedpine, er det faktisk ikke, forudsat at du følger de korrekte trin for at overføre et domæne korrekt.