Trådløst LAN produktivitet og fordele

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Der er ingen tvivl om, at trådløst LAN (Local Area Network) -teknologi har en positiv indvirkning på detail-, sundheds- og informationsteknologi. Trådløst LAN er et datakommunikationssystem, der bruger radiofrekvenser til at sende og modtage data. To hovedårsager til, at virksomheder som trådløst LAN er mobilitet og flere muligheder for trådløse enheder. For eksempel kan læger, som sygeplejersker og læger, bruge håndholdte enheder eller notesbøger til øjeblikkeligt at hente patientoplysninger. Ikke længere skal de stå foran terminaler eller stationære computere. Nedenfor er fordele ved at bruge trådløst LAN.

Omkostningsbesparelser

Trådløs LAN-teknologi sparer virksomheder penge. For det første behøver de ikke investere mange penge i udstyr, såsom kabler, eksterne modemmer, telefonledninger og telefonlinjer. De undgår også omkostningerne ved at styre, reparere og erstatte dem. For det andet gør trådløs LAN-teknologi det nemt for virksomheder at flytte, tilføje og ændre udstyr. Som følge heraf reducerer dette omkostningerne ved virksomhedens overhead.

Flere trådløse enheder Valg

Erhvervspersonale behøver ikke længere at stole på bærbare computere for at få adgang til internettet eller hente deres e-mail-meddelelser. Brug enheder, såsom PDA'er, mobiltelefoner og tovejs personsøgere. To populære trådløse enheder, som folk bruger, er BlackBerry og iPhone. En af grundene til at de kan lide disse enheder er, at de er mindre og lettere end bærbare computere. dem i deres lommer eller punge.De behøver heller ikke at starte disse enheder som laptops.Disse trådløse enheder har givet forretningsfolk hurtig og passende adgang til internettet.

Mere tilgængelighed og tilgængelighed

Takket være WiFi hotspots, forretningsfolk er ikke længere begrænset til deres kontorer, fordi virksomheder, såsom kaffebarer, boghandlere, lufthavne, parker og restauranter, har installeret WiFi hotspots. WiFi står for Wireless Fidelity. WiFi hotspots er si tes, der har installeret trådløse LAN, så kunderne kan få adgang til internettet. Mange virksomheder tilbyder denne service gratis. Normalt har folk ikke brug for konti for at logge ind på netværket. I stedet vil etableringen normalt give vejledning om, hvordan man får adgang til sit netværk.

Forøgelse af produktivitet

Erhvervspersonale kan sende data tilbage til deres kontorer ved hjælp af en trådløs enhed. Nogle data, som forretningsfolk kan sende, inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, regneark eller salgspræsentationer. De kan også indsende fakturaer eller forretningsomkostninger. Dette sparer den faglige tid, idet de ikke behøver at indsende papirarbejde. I mellemtiden får direktøren oplysningerne med det samme. Trådløs teknologi har hjulpet medarbejderne til at blive mere produktive.